Η Χιλή Πλησιάζει στην Ανάπτυξη των Δικών της Ποικιλιών Κερασιών
[ad_1] Η Χιλή Πλησιάζει στην Ανάπτυξη των Δικών της Ποικιλιών Κερασιών Το Πρόγραμμα INIA-Biofrutales Cherry Genetic Improvement βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των πρώτων ποικιλιών
[ad_1] Η Χιλή Πλησιάζει στην Ανάπτυξη των Δικών της Ποικιλιών Κερασιών Το Πρόγραμμα INIA-Biofrutales Cherry Genetic Improvement βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των πρώτων ποικιλιών
[ad_1] Στοιχεία Φυσιολογίας Οπωροφόρων Στοιχεία Φυσιολογίας Οπωροφόρων Το χειμώνα Τα φυλλοβόλα βρίσκονται σε λήθαργο. Αυτή την περίοδο οι ανθοφόροι οφθαλμοί συσσωρεύουν τις ώρες ψύχους που
[ad_1] Υπέρ Όψιμες Ποικιλίες Κερασιάς Στο παρακάτω Πίνακα αναγράφονται οι υπέρ-όψιμες ποικιλίες κερασιάς Ο χρόνος συγκομιδής ορίζεται με βάση +/- τη ποικιλία Bigarreau Burlat Σκούρο
[ad_1] Όψιμες Ποικιλίες Κερασιάς Στο παρακάτω Πίνακα αναγράφονται οι όψιμες ποικιλίες κερασιάς Ο χρόνος συγκομιδής ορίζεται με βάση +/- τη ποικιλία Bigarreau Burlat Σκούρο Κόκκινο=Σ.Κ
[ad_1] Μέσης Πρωιμότητας Ποικιλίες Κερασιάς 2 Στο παρακάτω Πίνακα αναγράφονται οι μέσης πρωιμότητας ποικιλίες κερασιάς Ο χρόνος συγκομιδής ορίζεται με βάση +/- τη ποικιλία Bigarreau
[ad_1] Μέσης Πρωιμότητας Ποικιλίες Κερασιάς Στο παρακάτω Πίνακα αναγράφονται οι μέσης πρωιμότητας ποικιλίες κερασιάς Ο χρόνος συγκομιδής ορίζεται με βάση +/- τη ποικιλία Bigarreau Burlat
[ad_1] Πρώιμες Μεσοπρώιμες Ποικιλίες Κερασιάς Στο παρακάτω Πίνακα αναγράφονται οι πρώιμες-μεσοπρώιμες ποικιλίες κερασιάς. Ο χρόνος συγκομιδής ορίζεται με βάση +/- τη ποικιλία Bigarreau Burlat Σκούρο
[ad_1] Οι Κυριότερες Ποικιλίες Κερασιάς στην Ελλάδα BIGARREAU BURLAT Γενικά: Κόκκινη, ημι-τραγανή ποικιλία. Καταγωγή: Γαλλική ποικιλία που ανακαλύφτηκε το 1915 από τον Leonard Burlat. Δένδρο:
[ad_1] Οι Πρωιμότερες Ποικιλίες Κερασιάς Στο παρακάτω Πίνακα αναγράφονται οι πιο πρώιμες ποικιλίες κερασιάς. Ο χρόνος συγκομιδής ορίζεται με βάση +/- τη ποικιλία Bigarreau Burlat
[ad_1] Το Φθινοπωρινό Κλάδεμα της Κερασιάς Ο βασικός στόχος της καλλιέργειας της κερασιάς είναι η μεγαλύτερη ποσότητα παραγωγής σε συνδυασμό με ποιοτικότερους καρπούς. Η ποιότητα